Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Απίστευτο: Βρήκαν κατσαρίδα στο σχολικό πρόγευμα


Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία μιας μητέρας μαθητή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, η οποία βρήκε μια… κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο αρτοσκεύασμα που μοιράζεται στο σχολικό πρόγευμα.

Η μητέρα ανέβασε τη σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί στο ίδιο σχολείο, καθώς και στο παρελθόν έχουν βρεθεί διάφορα «ευρήματα» στα εν λόγω γεύματα.

Σάλος στο 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων – Κατσαρίδα στο ψωμί που δίνεται στους μαθητές!Μάρτυρες ενός αηδιαστικού και…

Gepostet von Αλήθειες και μόνο αλήθειες του δήμου Φυλής am Sonntag, 19. Januar 2020

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εκφράζει, με έγγραφό του προς το υπουργείο Παιδείας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας.

Ο οποίος ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής.

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, προέκυψε στο…

Gepostet von ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Municipality of Fyli am Montag, 20. Januar 2020

Ο Δήμος Φυλής, από την πλευρά του, μετά τον σάλο με την κατσαρίδα προέβη σε ανακοίνωση και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΥγειονομικό πρόβλημα στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Άνω ΛιοσίωνΑναφορικά με τα αναγραφέντα στο…

Gepostet von ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Municipality of Fyli am Montag, 20. Januar 2020

By