Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020

Atrium: Έλληνες επιχειρηματίες στο Λονδίνο

Atrium: Το νέο κτήριο κατοικιών ορόσημο για το Λονδίνο.

Στην πιο όμορφη οικιστική περιοχή του Λονδίνου που την χαρακτηρίζει ο νεοκλασικισμός του John Nash με τα οικοδομήματα του Regent’s Park και ο συντηρητισμός των Βικτοριανών σπιτιών του St John’s Wood, το μοναδικό στυλ του Atrium ταιριάζει απόλυτα, παντρεύοντας το μοντέρνο με το κλασσικό.
Atrium1Απελευθερωμένο από τους κατασκευαστικούς παραδοσιακούς περιορισμούς, το Atrium σχεδιάστηκε με έμφαση στην πρακτικότητα και την αισθητική που ταιριάζει στον σύγχρονο κάτοικο του Λονδίνου. Η εκτεταμένη χρήση γυαλιού προσδίδει μία ελαφρότητα, μια διαφάνεια εντέλει μία μοντέρνα απαράμιλλη κομψότητα.

Σχεδιασμένο με υπέροχα μπαλκόνια με θερμομονωμένα παράθυρα, το Atrium προσφέρει απλόχερα μία ζεστή διάδραση με το περιβάλλον γεμίζοντας κάθε διαμέρισμα με ζεστό φως, αντανακλάσεις και σχήματα που εκτοξεύουν τις αισθήσεις.
Τα ειδικά επιλεγμένα υλικά υψηλών προδιαγραφών που έχουν χρησιμοποιηθεί στους εσωτερικούς χώρους δίνουν μία συνέχεια στην πασαρέλα των αισθήσεων, ενώ παράλληλα το φινίρισμα και η ανθεκτικότητα των δομικών στοιχείων δημιουργούν την αίσθηση μίας εκλεπτυσμένης ασφάλειας.
Atrium2Οι Κατοικίες Atrium προσφέρουν μία πολυτελή ζωή σε ένα σύγχρονο νεόδμητο κτήριο καινοτόμου σχεδιασμού και χαρακτήρα. Κτισμένο στην Park Load με ανεμπόδιστη θέα στο Regent’s Park μια ανάσα από την καρδιά του Λονδίνου, παρέχει ταυτόχρονα την ηρεμία αλλά και τη μοναδικότητα της πιο κομψής οικιστικής περιοχή. Το Atrium θεωρείται ένα από τα κορυφαία κτήρια κατοικιών στο Λονδίνο και φιλοδοξεί να γίνει το νέο ορόσημο.

http://atriumlondon.com από την PROFIN Property Management
8 Duke street, London WIU 3EW | tel UK +44 207 224 5556 | www.profin.co.uk

 

 

[custom_gallery id=»5650″]

By