Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Bild: Στη μαύρη αγορά τα ιατρικά έγγραφα του Σουμάχερ

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα κλάπηκαν από το νοσοκομείο και διατίθενται στον Τύπο έναντι περίπου 50.000 ευρώ

soumaxer mikael- michaelΑντικείμενο κλοπής έπεσαν όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild τα ιατρικά αρχεία του Μίχαελ Σουμάχερ από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και πλέον προσφέρονται στα μέσα ενημέρωσης διαφόρων χωρών έναντι περίπου 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα απόρρητα ιατρικά έγγραφα σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σούμι και τώρα προσφέρονται στο γερμανικό, γαλλικό και αγγλικό Τύπο.

Ο Σουμάχερ, που τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ έκανε σκι στις Άλπεις παρέμεινε στο νοσοκομείο της γαλλικής πόλης για περίπου 6 μήνες.

Πριν από λίγες ημέρες, αφού βγήκε από το κώμα ο πρώην Γερμανός πιλότος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης, όπου και θα συνεχίσει την αποκατάσταση.

«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις» σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ. «Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε. Την υπόθεση ερευνά ήδη η αστυνομία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By