Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Χανιά: Ενέδρα θανάτου σε 52χρονο αγρότη

Τουλάχιστον δύο βολές από δύο διαφορετικά όπλα δέχτηκε ο 52χρονος αγρότης στις Καλάθενες Κισσάμου που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί δίπλα στο τρακτέρ του

elliniki astunomia

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μία καραμπίνα και πιθανόν ένα πολεμικό όπλο, επίσης μακρύκανο, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Συνεπώς, προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο δράστες, είχαν στήσει φονική ενέδρα στον 52χρονο για λόγους που παραμένουν άγνωστοι. Η απόσταση από την οποία πυροβόλησαν όπως και ο χρόνος θανάτου, θα προσδιοριστούν με τη νεκροτομή που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο αγρότη, εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος, στο χαντάκι πλάι σε αγροτικό δρόμο σήμερα το πρωί περαστικός συγχωριανός του, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, εκτιμώντας αρχικά πως του είχε συμβεί ατύχημα με το τρακτέρ. Ωστόσο, φτάνοντας η Αστυνομία στον τόπο, διαπίστωσε ότι ο 52χρονος -πατέρας τεσσάρων παιδιών- είχε πέσει θύμα πυροβολισμών.

Παράλληλα, εκτιμάται πως είτε τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε το τρακτέρ, ή τον πυροβόλησαν όρθιο και εκείνος προσπάθησε να πάρει το τρακτέρ για να ξεφύγει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By