Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020

«Χρόνια πολλά Αλέξη Τσίπρα» εύχεται το twitter- Ψέμα κάθε λέξη από το στόμα του Αλέξη #πρωταπριλιά

Τα ψέμματα που είπε είναι πολλά και σήμερα έχει τη τιμητική του…

tsipras-psema

Πολλοί μπορεί να ξέχασαν τι έχει πει κατά καιρούς. Άλλοι πάλι, μπορεί να θέλουν να ξεχάσουν τι τους έχει πει και τι τους έχει τάξει. Ωστόσο, το twitter θυμάται τι έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας και σήμερα πρωταπριλιά τον τιμάει και παράλληλα «εκτιμάει» τους πρώτους 15 μήνες της διακυβέρνησης του.

Οι ευρηματικοί χρήστες του δημοφιλούς μέσου, δε ξέχασαν το «κοστολογημένο» πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, τη κατάργηση του ΈΝΦΙΑ, το σκίσιμο του μνημονίου, τη 13η σύνταξη, την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Για την ακρίβεια μάλιστα ακόμα θυμούνται  πως, θα χορεύουν οι αγορές από τα νταούλια που θα βαράει ο Αλέξης Τσίπρας. Θυμούνται πως θα βγούμε από τη κρίση και τα μνημόνια μέρα μεσημέρι και πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μη δεχτεί η κΜέρκελ και οι δανειστές τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εικόνες, τιτιβίσματα, αλλά και τραγούδια προσπαθούν ακόμα να ερμηνεύσουν τι έγινε στο δημοψήφισμα, γιατί διχάστηκε και διαιρέθηκε η ελληνική κοινωνία για  ακόμα μία φορά σε πλατείες και καφενεία, αλλά και γιατί φορτώθηκε ο ελληνικός λαός ένα ακόμα δυσβάσταχτο μνημόνιο.

Απολαύστε τα τιτιβίσματα

Από αυτή τη μέρα, όπως είναι φυσικό, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και η έκφραση μέσα από τη  τέχνη. Αυτό το τραγούδι, συμπυκνώνει όλα τα παραπάνω, τα μελοποιεί και τα επικοινωνεί μέσα από οκτάβες στο διαδίκτυο.

[video_embed][/video_embed]