Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Δεν θα πάει φέτος η Μέρκελ διακοπές;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση

Σιγή ιχθύος τηρεί η Μέρκελ για τις φετινές της διακοπές της.

Τα γερμανικά ΜΜΕ διερωτώνται γιατί μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει την ημέρα που ξεκινά η καλοκαιρινή της άδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας του Νότιο Τιρόλο «Νeuen Südtiroler Tageszeitung», ο «Πρώτος Κύριος» της Γερμανίας και δεύτερος σύζυγος της Μέρκελ,Γιοαχίμ Ζάουερ,θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα μ΄έναν από τους γιους του- από προηγούμενο γάμο- στο αγαπημένο ξενοδοχείο της Γερμανίδας καγκελαρίου στο Νότιο Τιρόλο.

Στο μεταξύ,με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια της Μέρκελ-έκλεισε τα 64- η γερμανική εφημερίδα «Bild» ζήτησε από το γραφείο της να ενημερωθεί για το πότε θα πάρει την άδειά της εισπράττοντας την ακόλουθη απάντηση:

«Για ιδιωτικά θέματα της Καγκελαρίου δεν δίνουμε πληροφορίες».

Η Μέρκελ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγό της κι ένα φιλικό ζευγάρι στο αγαπημένο της εστιατόριο στην «καρδιά» του Βερολίνου,το «Borchardt».

Η Γερμανίδα καγκελάριος έχει φέτος μεγάλη ανάγκη από διακοπές μετά την κόντρα που ξέσπασε με τον Βαυαρό εταίρο της Χορστ Ζεεχόφερ για το προσφυγικό που απείλησε να την τινάξει στον αέρα.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε θα φορέσει σκαρπίνια για να κάνει πεζοπορία στα πανέμορφα βουνά του νότιο Τιρόλο απολαμβάνοντας την φύση. Εκεί γεμίζει τις «μπαταρίες» της κάθε χρόνο. Στο νότιο Τιρόλο, η Μέρκελ εμφανίζεται άβαφη, αχτένιστη και χωρίς σακάκι. Συνήθως προτιμά το τετράστερο ξενοδοχείο της περιοχής «Marlet». Πρόκειται για ένα απλό ξενοδοχείο, το οποίο περιβάλλεται από λιβάδια. Στην διάθεσή της, βέβαια, είναι και η εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.
Δείτε επίσης

(Visited 1 times, 1 visits today)
By