Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Desire Objects

Εκεί που το μέλλον και η τεχνολογία συναντά το απόλυτο design!

Τα αντικείμενα που θαυμάσαμε και ζηλέψαμε στη φετινή Maison et Objet:

-Τη νέα σειρά αξεσουάρ τηλεφώνου Ora-Ito Mobility από τον γάλλο δημιουργό Ora -Ito

1 2 3 4 5 6

-To aSHELF από την εταιρία KREAFUNK, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό ενός ραφιού, με την ικανότητα να δημιουργήσει μουσικά vibes και ευχάριστη διάθεση. Είναι εξαιρετικό για χρήση σε κρεβατοκάμαρες, κουζίνες,, γραφεία κ.α.. Οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες. Τώρα το iPhone ή το iPod σας δεν θα ξεμείνει από μπαταρία καθώς κατά τη χρήση του aSHELF φορτίζει, ενώ εσείς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική

7 8 9

-Την οθόνη/καθρέπτη της OX-HOME , που δίνει την δυνατότητα στη τηλεόρασή σας να ταιριάζει πάντα με τον χώρο μέσα στον οποίο βρίσκεται, μετατρέποντάς την οθόνη της σε καθρέπτη. Συμβατό με 4K Οθόνες, 3D και touch screen χαρακτηριστικά, δεν είναι μόνο ένα ντιζαϊνάτο αντικείμενο, αλλά μια ισχυρή συσκευή ψυχαγωγίας.

Καθώς και το Magic Light της ίδιας εταιρίας, που μετατρέπει οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια σε ένα κομψό διαχωριστικό δωματίου ή φιμέ παράθυρο. Με τεχνολογία αιχμής, χρησιμοποιεί ένα αποκλειστικά διαφανές στρώμα φιλμ από υγρούς κρυστάλλους, που γίνεται αδιαφανές όταν είναι ενεργοποιημένο.

10 11 12 13 40 41 42 43

-Τα μοναδικά χρηματοκιβώτια της Stockinger, κατάλληλα να φυλάξουν με ιδιαίτερο τρόπο κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ κάθε είδους, αλλά και να χαρίσουν πολυτέλεια στο χώρο σας. Συγκεκριμένα τα χρηματοκιβώτια ρολογιών διαθέτουν τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας τους!

14 15 16 17

 -Την βιτρίνα /παπουτσοθήκη Luxury Desire , όνειρο κάθε γυναίκας και όχι μόνο! – Η Desire Luxury αποτελεί μια ολόπλευρη έμπνευση με το συνδυασμό της κομψότητας, της λειτουργικότητας και της τεχνικής εξειδίκευσης. Ο βενετσιάνικος καθρέφτης αποκαλύπτει τους θησαυρούς σας μόνο κατά την ενεργοποίηση του εσωτερικού φωτισμού.  Ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου επιτρέπει όλες τις λειτουργίες μέσω μίας ειδικά διαμορφωμένης εφαρμογής για Smartphone. Φυσικά, η χειροκίνητη λειτουργία είναι επίσης δυνατή μέσω ενός μικρού πίνακα έλεγχου στη πρόσοψη του επίπλου.

19 20 21 23 24

-Το τραπέζι αφής, TABATA, της εταιρίας HUMElab. Τώρα η οθόνη του υπολογιστή σας εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του τραπέζιου, σαν ένα μεγάλο tablet!

25 26 27

– Το χειροποίητο σκάκι της Fumex, με το καθαρό, απλό και φινετσάτο design,διακοσμημένο με πολύτιμα πετράδια, το οποίο μεταφέρει το σκάκι σε άλλη διάσταση.

28 29 30 31 32

– Και φυσικά το πολυτελές ταχύπλοο «Ressorce», εμπνευσμένο από την πολυνησιακή πιρόγα του 8ου αιώνα και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαμορφωμένο με άψογο design!

33 34 35 36 37 38 39

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By