Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Διαψεύδεται η διενέργεια έρευνας για τον B.B. King

Δύο από τις κόρες του B.B. King δηλώνουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τη μάνατζέρ του, τη Λαβέρν Τόνεϊ, και τον προσωπικό του βοηθό

BBKing

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι δεν έχει αρχίσει έρευνα για ανθρωποκτονία, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του B.B King, διαψεύδοντας δηλώσεις του γραφείου του ιατροδικαστή της δυτικής Πολιτείας Νεβάδα.

Από το γραφείο του ιατροδικαστή είχε ανακοινωθεί τη Δευτέρα ότι θα γινόταν νεκροψία στη σορό του βασιλιά των μπλουζ: «Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος έχει αρμοδιότητα για τη σορό του B.B King, διενεργεί νεκροψία. Πόρισμα: σε 6-8 εβδομάδες το νωρίτερο, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD«, ήταν το μήνυμα που δημοσιοποίησε στο Twitter αναφερόμενο στην αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD).

Δύο από τις κόρες του B.B. King, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας — η Κάρεν Ουίλιαμς και η Πάτι Κινγκ– δηλώνουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τη μάνατζέρ του, τη Λαβέρν Τόνεϊ, και τον προσωπικό του βοηθό, έγραφε τη Δευτέρα η ιστοσελίδα eonline.com.

«Σε αυτό το στάδιο, ουδεμία απόδειξη έχουμε ότι αυτές οι κατηγορίες περί εγκληματικής ενέργειας θα τεκμηριωθούν«, είχε δηλώσει ο Τζον Φάντενμπεργκ, ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ. «Ωστόσο τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και θα διενεργήσουμε εκτενή έρευνα» σε συνεργασία με την αστυνομία.

Ωστόσο, η αστυνομία του Λας Βέγκας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «μέχρις ότου ο ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ καθορίσει ενδεχομένως ότι ο θάνατος του King δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια, η αστυνομία του Λας Βέγκας δεν θα αρχίσει οποιαδήποτε έρευνα«.

«Πιστεύω ότι ο πατέρας μου δηλητηριάστηκε» και ότι «ξένες ουσίες του χορηγήθηκαν, οι οποίες οδήγησαν στον πρόωρο θάνατό του«. έγραψαν τη Δευτέρα οι κόρες του σε χωριστές άλλα όμοιες δηλώσεις. «Ζητώ τη διενέργεια επίσημης έρευνας για την υπόθεση αυτή«, γράφουν σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία αναφέρει η ιστοσελίδα People.

Η Λαβέρν Τόνεϊ, η εκτελέστρια της διαθήκης του King, απέρριψε τις κατηγορίες. Οι κόρες του κιθαρίστα «διατυπώνουν κατηγορίες από την αρχή. Τι νέο υπάρχει;» δήλωσε την Δευτέρα, σύμφωνα με το eonline.com.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)