Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Διαψεύδουν οι συνήγοροι του Στεφανάκου και του Τσοχατζόπουλου τον ξυλοδαρμό

Απειλεί με μηνύσεις ο συνήγορος του Στεφανάκου.

akis tsoxatzopoulos

Μέσω του συνηγόρου του ο Βασίλης Στεφανάκος διαψεύδει ότι χτύπησε τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε: «Σήμερα, η εφημερίδα Έθνος δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή». Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος».

Από την άλλη μεριά οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιώργος Παγορόπουλος και Λεωνίδας Κοτσαλής, διαψεύδουν και υποβαθμίζουν το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Παγορόπουλος είπε για το περιστατικό: «είναι από αυτά που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση μεταξύ των τροφίμων του σωφρονιστικού καταστημάτος».

Ενώ ο Λ.Κότσαλης δήλωσε: «Τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί βρεθήκαμε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και συζητήσαμε με τον πρώην υπουργό για το περιστατικό. Εκτός εμού, στη συνάντηση παρευρίσκοντο η κυρία Τσοχατζοπούλου, ο κ. Κανελλόπουλος, συνεργάτης του κ. Ραγκούση και η συνεργάτιδά μου δικηγόρος κυρία Κοτσώνη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μας ανέφερε ότι επρόκειτο για μία λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας εις βάρος του. Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By