Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Διορίζει τα δικά του παιδιά ο Καμμένος – [Φώτο]

Συνεχίζει τα ρουσφέτια στους δικούς του ανθρώπους ο Πάνος Καμμένος διορίζοντάς τους.

kammenos.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Κάμμενος, τον Φεβρουάριο από τον Έβρο είχε ανακοινώσει, πως «καταργούνται τα ρουσφέτια και διατηρούνται μόνο όσα έχουν χαρακτήρα καθαρά κοινωνικό, εκεί δηλαδή που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων, των θυμάτων της κρίσης». Ενώ λίγους μήνες αργότερα, στα τέλη Ιουλίου, στη συνεδρίαση για το νέο Μνημόνιο που υπέγραψε, επανήλθε στο γνωστό θέμα με τα ρουσφέτια και είπε χαρακτηριστικά πως «στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καταργήσαμε τα ρουσφέτια»

Το ότι το είπε όμως δε σημαίνει και ότι το έκανε.

diorismoi-kammenou-1Σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως διορίζονται δίπλα του δύο δικά του παιδιά. Ο λόγος για την Ελένη Δουρούκη η οποία διορίζεται με σύμβαση ορισμένου χρόνου ως δημοσιογράφος στην Διεύθυνση Ενημέρωσης ΥΠΕΘΑ .

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Φωτεινός

Η Ελένη Δουρούκη για την ακρίβεια επαναπροσλαμβάνεται, καθώς μαζί με τους Δημήτρη Παλαιολόγο, Χαράλαμπο Φαλά, Ιωάννα-Μιχέλα Παπαδοπούλου, (κόρη της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη), Ελένη Μαυροκέφαλου, Γιάννη Κοκκινίδη, Γαβριήλ Αβραμίδη, Ηλία Γιολδασέα, Ευαγγελία Βαλσαμή-Κορομηλά, Ευαγγελία-Αντωνία και Ειρήνη Συμεωνίδη, ανήκει σε όσους βρήκαν έμμισθη θέση και αξιοποιήθηκαν όχι τώρα, αλλά από την «πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση» που εξελέγη τον Ιανουάριο.

Μαζί με τη κ. Δουρούκη «καρέκλα» βρίσκει από τον Πάνο Κάμμενο και ο Χαράλαμπος Καλογεράκης, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δούλευε ως εθελοντής στο Υπουργείο και το όνομα του βρίσκεται σε «κατηγορία» η οποία έφτασε στη Βουλή στις 23 Μαρτίου του 2015 και αναγνώστηκε από την πρώην πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την οποία, κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για «εσχάτη προδοσία» διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής:

diorismoi-kammenou-2“Eχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή στις 23 Μαρτίου του 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 που αφορά την «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν των από 18-8-2014 «Αναφορών-Καταγγελιών» και των από 5-11-2014 Υπομνημάτων που επέχουν θέση εγκλήσεων των Χαραλάμπους Καλογεράκη του Γεωργίου, του Αντωνίου Σαριδάκη του Μύρωνος, Ηλία-Θεοχάρη Τσικόγια του Γεωργίου και Γεωργίου Ερμή του Κωνσταντίνου, κατοίκων Ρεθύμνου Κρήτης, που αφορά όλα τα μέλη της πρώην Κυβερνήσεως για το φερόμενο ως τελεσθέν αδίκημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ. και 120 του Συντάγματος) κατά την άσκηση των καθηκόντων τους”

Ο κ. Καλογεράκης από εθελοντής και πολέμιος των μνημονίων μετατρέπεται από τον κ. Καμμένο σε ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό του γραφείο.

Άλλος ένας διορισμός είναι και αυτός του Κωνσταντίνου Πατρίκιου πρώην αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος (ε.α.) υποψήφιου πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. στη Β΄Πειραια το 2012 και στέλεχος του κόμματος, ο οποίος διορίζεται κι αυτός, όπως και ο κ. Καλογερακης, ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του Υπουργού με την ιδιότητα του εμπειρογνώμονα

Στην ίδια θέση και με ειδικότητα στη κατηγορία του εμπειρογνώμονα διορίζεται επίσης και ο Αθανάσιος Μπλέτσος, γνωστών «γαλάζιων καταβολών», ο οποίος είχε κατέβει υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο στη Φλώρινα.

Καλό πάντως θα ήταν ο άμεμπτος και πολέμιος της διαπλοκής κ. Καμμένος να μας απαντήσει με ποια κριτήρια γίνονται αυτοί οι διορισμοί; Είναι τα κοινωνικά κριτήρια τα οποία εκείνος έθεσε από τον Έβρο ή απλό «βόλεμα» των δικών μας παιδιών;

(Visited 1 times, 1 visits today)