Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Διθύραμβοι για το παντελόνι της Μπριζίτ στην άφιξή της στην Αθήνα

Πάντα κομψή φορώντας ένα μαύρο στενό παντελόνι cigarette, μαύρες γόβες κι ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο γράφει η βρετανική εφημερίδα Express

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια του – γαλλικού κυρίως – Τύπου για την εμφάνιση της «Πρώτης Κυρίας» της Γαλλίας στην Ελλάδα με τους περισσότερους να εστιάζουν στη στιλιστική επιλογή της Μπριζίτ Μακρόν που επέλεξε ένα απλό και ταυτόχρονα σικάτο ντύσιμο για να φτάσει στην Ελλάδα.

Express
Η βρετανική εφημερίδα «Express» επισημαίνει ότι, η Μπριζίτ εμφανίστηκε στην Ελλάδα υιοθετώντας  νεανικό στυλ. «Πάντα κομψή φορώντας ένα μαύρο στενό παντελόνι cigarette, μαύρες γόβες κι ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο».Μάλιστα στην επίμαχη φωτογραφία της, η λεζάντα της εφημερίδας είναι ιδιαίτερα κολακευτική για την «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας: «Η ξανθιά σεξοβόμβα επισκέπτεται την Ελλάδα».

Telesoir
Για το γαλλικό τηλεοπτικό περιοδικό «Τeleloisir», το ζεύγος Μακρόν έκανε στην Ελλάδα μία ιδιαίτερα σικάτη εμφάνιση. «Όπου κι αν πηγαίνει, η Μπριζίτ μαγνητίζει το βλέμμα με τις ενδυματολογικές της επιλογές της. Πολύ κομψή, ντυμένη με μαύρο στενό παντελόνι και λευκό αμάνικο πουκάμισο, περπατούσε χέρι – χέρι με τον σύζυγό της».

Gala
«Bγαίνοντας από το αεροπλάνο, η Μπριζίτ Μακρόν , με την συνηθισμένη κόμμωση (το καρέ) ήταν ντυμένα απλά: φορούσε μία λευκή μπλούζα χωρίς μανίκια κι ένα στενό μαύρο παντελόνι, βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Η πρώην Γαλλίδα καθηγήτρια,ετών 64, είχε μια κομψή και σικάτη εμφάνιση», γράφει το γαλλικό περιοδικό.

Femme Actuelle
H «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας επέλεξε μία σικάτη εμφάνιση φθάνοντας στην Ελλάδα. Συνοδεύει τον σύζυγό της κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Ελλάδα και είναι πάντα στην κορυφή του στιλ. Φορώντας ένα δίχρωμο σύνολο- λευκή αμάνικη μπλούζα κι ένα μαύρο στενό παντελόνι- μια σοφή επιλογή ρούχων για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι πάντα στη μόδα.Άψογη! Επιπλέον, επέλεξε ένα παντελόνι που διαγράφει το σώμα της κι ένα ζευγάρι απλά μαύρες γόβες. Η επιλογή της μπλούζας αναδεικνύει το μαύρισμά της. Άλλη μία τέλεια εμφάνιση. Μπράβο Μπριζίτ», γράφει το γαλλικό περιοδικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By