Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Δολοφονία-θρίλερ στην Καλιφόρνια: Τους σκότωσε και έβαλε τα πτώματα σε πλαστικές σακκούλες!

Η πολλαπλή δολοφονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ

police hpa

Σε πραγματικό θρίλερ παραπέμπει μία υπόθεση που εξιχνιάστηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ! Βρέθηκε ο δολοφόνος μίας οικογένειας, τα μέλη της οποίας είχαν βρεθεί τοποθετημένα σε πλαστικές σακούλες μέσα στο σπίτι τους.

Πρόκειται για μία ιστορία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, παρά την υψηλή εγκληματικότητα που υπάρχει. Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης του τριπλού εγκλήματος ήταν ο συνεργάτης του πατέρα. Ο 27χρονος Πιέρ Χομπς πυροβόλησε τον 57χρονο Κινέζο επιχειρηματία Dr Χέιντονγκ Χένρι Χαν, την 29χρονη σύζυγό του Χούιτζι Τζένι Βου και την κόρη τους Έμιλι, τους οποίους τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και τους άφησε στο σπίτι. Το έγκλημα έγινε το περασμένο Σάββατο, αλλά τα τρία πτώματα βρέθηκαν την Τετάρτη, όταν αναζήτησαν τον Κινέζο επιχειρηματία, καθώς δεν είχε μεταβεί για μέρες στη δουλειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακρίσεις που έχουν γίνει, τα αίτια της δολοφονίας ενδέχεται να οφείλονται σε οικονομικές διαφορές που προέκυψαν μεταξύ των δύο συνεργατών. Τα τρία πτώματα βρέθηκαν τυλιγμένα με τις πλαστικές σακούλες και ταινία στο γκαράζ του σπιτιού τους, στη Σάντα Μπάρμπαρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By