Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

«Έδινα τα λεφτα μου στον Τσίπρα» είπε ιδιοκτήτης οίκου ανοχής

Την περασμένη εβδομάδα άρχισε σε δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ η δίκη του 66χρονου συνταξιούχου Αχιλλέα Νεοφύτου


Μαζί με άλλους 5 συνεργάτες  του με την κατηγορία διαχείρισης, διατήρησης και βοήθειας στο management οίκου ανοχής στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Birmingham Mail, τον Φεβρουάριο του 2015 η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στον οίκο ανοχής Libra Club, ο οποίος απασχολούσε 20 ιερόδουλες και είχε 200 πελάτες την ημέρα.

Να σημειωθεί ότι τα κέρδη του οίκου ανοχής υπολογίζονται σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Όμως, ο Νεοφύτου όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Libra Club δεν ήταν οίκος ανοχής, αλλά «μια υπηρεσία στην κοινότητα» με επισκέπτες από όλα τα επαγγέλματα, όπως γιατρούς και δικηγόρους.

Τότε ένας δημοσιογράφος ρώτησε πού πήγαιναν τα κέρδη, κι ο Νεοφύτου απάντησε: «Α, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας είχε ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε η Ελλάδα. Τα δανείσαμε στον Τσίπρα!».

Ένας δημοσιογράφος του BBC ρώτησε: «Διευθύνατε ένα κλαμπ όπου οι άνδρες έκαναν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;», κι ο 66χρονος απάντησε: «Όχι, ακόμα και εσύ που λες ότι είναι οίκος ανοχής, πώς το ξέρεις ότι ήταν;».

Ο Νεοφύτου εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με τον 25χρονο γιο του Στέφανο, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος.

Η δίκη πήρε αναβολή για τις 17 Οκτωβρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

By