Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Εφοριακοί Αττικής: Να παγώσουν οι μεταθέσεις κατά την προεκλογική περίοδο

Mε επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών

ypoik

Να παγώσει κάθε υπηρεσιακή μεταβολή στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, όπως είναι οι μεταθέσεις και αποσπάσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ζητά με επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων. Στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο του συλλόγου Τρύφωνα Αλεξιάδη τονίζεται:

«Με δεδομένη την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων ζητά να μην εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο, οι φορολογικές Υπηρεσίες σε κομματικές σκοπιμότητες και ενέργειες.

Συγκεκριμένα ζητούμε:

1. Τη μη εμπλοκή της φορολογικής διαδικασίας (φορολογικοί έλεγχοι, διαχείριση πληροφοριών κ.λ.π.) με οποιονδήποτε τρόπο (θετικά ή αρνητικά) στην προεκλογική περίοδο. Να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες, με μοναδικό στόχο τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

2. Να μην κοινοποιηθούν μετακινήσεις (μεταθέσεις, αποσπάσεις κ.λ.π.) που έχουν ήδη αποφασιστεί, χωρίς αίτηση του υπαλλήλου. Την ανάκληση όσων έχουν κοινοποιηθεί , ειδικά από την Δευτέρα 29.12.2014.

3. Την απουσία από 29.12.14 οποιασδήποτε υπηρεσιακής μεταβολής, όπως κρίσεις προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου, μεταθέσεις, αποσπάσεις κ.λ.π. με ή χωρίς αίτηση του υπαλλήλου. Με λογική διαλόγου και κατοχύρωσης του δημόσιου συμφέροντος, δεν είμαστε αντίθετοι να εξεταστούν, ειδικές υπηρεσιακές ανάγκες ή έκτακτα οικογενειακά προβλήματα, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ και όχι ο κανόνας.

Για όλα αυτά ζητούμε άμεσα συνάντηση με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ή με οποιονδήποτε εκπρόσωπό της ορίσετε. Συνημμένα σας κοινοποιούμε σχετική επιστολή που έχουμε στείλει στην κα Σαββαϊδου από 23.12.14 και για την οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε ακόμα απάντηση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By