Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Eκτακτο πολιτικό συμβούλιο για την υπόθεση Novartis

Κοινή συνεδρίαση με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Στην ατζέντα της συζήτησης ενδέχεται να ενταχθεί και το Σκοπιανό

Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, συγκάλεσε για σήμερα τη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για κοινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει ενημέρωση και αξιολόγηση της κατάστασης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Τα μέλη του ανώτατου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ θα ενημερωθούν και ακολούθως θα αποφασίσουν για τη χάραξη της γραμμής που θα ακολουθήσει το κόμμα και η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην ευρεία συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους γείτονες και τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, καθώς αποτελεί ένα ακόμη πεδίο ισχυρής πολιτικής σύγκρουσης και αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By