Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ιρακινός που κατηγορήθηκε για δολοφονία έφτασε με πλαστό διαβατήριο στην Αθήνα

Θρίλερ στο Ελευθέριος Βενιζέλος με Ιρακινό που χρησιμοποίησε πλαστό ελληνικό διαβατήριο, μπήκε σε πτήση επαναπατρισμού, προσγειώθηκε στην Αθήνα απο Βρυξέλλες και όπως διαπιστώθηκε είχε εμπλακεί σε ανθρωποκτονία στον Πειραιά.

Μάλιστα, μόλις το οnline σύστημα της ΕΛ.ΑΣ έδειξε οτι ο συγκεκριμενος απασχολούσε τις αρχές για δολοφονία, ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να τον παραλάβουν και να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο ύστερα απο ώρες εξονυχιστικού ελέγχου διαπιστώθηκε οτι είχε απαλλαγεί όμως αυτό που ψάχνουν τώρα οι αρχές είναι να δουν τι κρύβεται πίσω απο την υπόθεση και γιατί χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να πετάξει απο την πρωτευουσα του Βελγίου στην Αθήνα.

Ο Ιρακινός έφθασε στις 15:30 το μεσημέρι και μετά τον συναγερμό που σήμανε καθώς το σύστημα έδειξε οτι απασχολούσε, οδηγήθηκε στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξανδρας οπου όπως είπε έχει αθωωθεί για την υπόθεση στην οποια είχε εμπλακεί και χρησιμοποίησε την πλαστή ελληνικη ταυτότητα για να βγει και να ξαναμπει στην Ελλαδα, καθως είχε περιοριστικούς όρους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By