Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019

Έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του Δ.Καμμένου

Τι απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος

kammenos

Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει ως υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, αφού κανείς στην Κουμουνδούρου (και όχι μόνο) δεν ξεχνάει τα αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια του στο twitter.

Πρώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την επιλογή Δημήτρη Καμμένου με ένα σκληρό μήνυμα μέσω του Twitter.

«Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα.Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστικές απόψεις».

dim-papa

Στα κάγκελα είναι όμως και η ομάδα των «53» με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου. Μάλιστα υποστηρίζουν ακόμα και αν αυτοί που αποφάσισαν την τοποθέτηση του στην κυβέρνηση δεν γνώριζαν την διαδικτυακή δραστηριότητα του, όφειλαν να την ελέγξουν. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως με μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να διαβάσει τις τοποθετήσεις του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια αριστερή κυβέρνηση.

Ακολούθησε και ο συντάκτης της Αυγής Πέτρος Κατσάκος, ο οποίος σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου στην κυβέρνηση έγραψε στο twitter:

«Χάσαμε την ξενοφοβική γκαζιάρα (προφανώς αναφέρεται στην Ραχή Μακρή) και ψωνίσαμε τον ομοφοβικό τραμπούκο. Καλοφόρετος».

kats_0

Τι απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος

23-9-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις» καταλήγει ο Δημήτρης Καμμένος.

Χαμός και φωνές στο twitter για τον @PORTAPORTA

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με του όνομα χρήστη @PORTAPORTΑ, ο οποίος όμως είναι κλειστός από σήμερα το πρωί. Ωστόσο μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης από την Ολγα Γεροβασίλη, στο twitter ξεκίνησαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου, ενώ πολλοί άλλοι χρήστες που είχαν κρατήσει τα ρατσιστικά tweets του νέου υφυπουργού, τα επανέφεραν.
Το μένος του κ. Καμμένου μάλιστα δεν περιοριζόταν μόνο εναντίον των Εβραίων, αλλά και των ομοφυλοφίλων.

By