Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Εντοπίστηκε στον Διόνυσο ο 31χρονος που εξαφανίστηκε από την Αγία Παρασκευή

Εντοπίστηκε σε περιοχή του Διονύσου, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο 31χρονος Χρήστος Μπάρμπας, από εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Διονύσου, οι οποίοι «χτένιζαν» την περιοχή, από στεριά και αέρα, έπειτα από τις σχετικές υποδείξεις της αστυνομίας.

Ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Αγία Παρασκευή το Σάββατο, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα αδιέξοδο, κοντά στο πεδίο που είχε δώσει στίγμα το κινητό του (ανάμεσα στα λατομεία, το φράγμα Ραπεντώσας και το γερμανικό κοιμητήριο), είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να επικοινωνήσει με τους διασώστες, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και συγγενείς του 31χρονου, ενώ αναμένεται η άφιξη οχήματος του ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα η μητέρα του είχε μιλήσει στο protothema.gr υπογραμμίζοντας πως ο 31χρονος γιος της πάσχει από κατάθλιψη και ανυσηχεί μην πάθει κάποιο κακό.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω, είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν έγινε τίποτα, ούτε τσακωμός ούτε τίποτα. Έχει κατάθλιψη και τελευταία τον έχει ρίξει πολύ. Πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε.

Μας είπαν από την Αστυνομία πως τελευταία φορά που χτήπησε το τηλέφωνο του ήταν προς την περιοχή του Διονύσου. Όλοι οι φίλοι του μαζί και η αδερφή του βρίσκονται στην περιοχή και ψάχνουν να τον βρουν. Ζήτησα από την Πυροσβεστική να σηκώσουν drone μηπως και τον εντοπίσουν» είπε στεναχωρημένη.

Θυμίζεται πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του, σήμερα, 25/5/2020 πρωινές ώρες, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By