Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Επεισόδιο με Κατίδη: Έδειρε τρεις αντιπάλους του και τον ψάχνει η αστυνομία

Ο πρώην παίχτης της ΆΕΚ που κάποτε χαιρέτισε ναζιστικά, έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς έδειρε τρεις αντιπάλους του και τώρα τον ψάχνουν για να τον συλλάβουν

George  Katidis`s nazi salute   / Ναζιστικός χαιρετισμός  Γιώργος Κατίδης

Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε για μια ακόμη φορά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης, ο οποίος μάλιστα αναζητείται, για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Ο γνωστός για το ναζιστικό χαιρετισμό που είχε κάνει το 2013, ως παίκτης της ΑΕΚ τότε, Κατίδης, αγωνίζεται πλέον στην ομάδα του Αγίου Λουκά.

Την περασμένη Παρασκευή, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό του αγώνα Άγιος Λουκάς – Πυρσός Πετριάς, σε γήπεδο της Πέλλας, ο οξύθυμος παίκτης αρχικά αντάλλαξε βρισιές με έναν 16χρονο αντίπαλό του και στη συνέχεια του όρμησε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πυρσού Πετριάς, βλέποντας τον αντίπαλό τους να χτυπά με μανία τον 16χρονο συναθλητή τους, προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στο θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, σύμφωνα με το Instagram, φαίνεται πως βρισκόταν χθες σε χιονοδρομικό κέντρο.

?☃?

A photo posted by Giorgos Katidis (@giorgoskatidis) on

(Visited 1 times, 1 visits today)