Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Επίθεση Γεροβασίλη στη ΝΔ για την «λίστα Τσίπρα»

«Η ΝΔ επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας και τον κίτρινο Τύπο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους διότι καταλαβαίνουν ότι η εποχή της διαπλοκής και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν, τελειώνουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή»

gerovasili1

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, απάντησε αμέσως στις αιχμές του Κώστα Καραγκούνη για «λίστα Τσίπρα», ο οποίος επιτέθηκε στο κόμμα λόγω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Απαντώντας η κ. Γεροβασιλη, τονίζει ότι «η ΝΔ επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας και τον κίτρινο Τύπο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους διότι καταλαβαίνουν ότι η εποχή της διαπλοκής και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν, τελειώνουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή.»

Σχολιάζοντας εξάλλου τη αναφορά του κ. Καραγκούνη «περί υπογείων της Κουμουνδούρου, η κ. Γεροβασίλη σημειώνει ότι το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει επτά ορόφους, όλους πάνω από το έδαφος. Σε κοινή θέα. Το ίδιο ελπίζουμε και για το χώρο από όπου εκπορεύονται οι ανακοινώσεις του».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By