Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η «μαυροφορεμένη» είχε το υγρό σε θερμός – Ποια διαδρομή ακολούθησε

Νέα στοχεία για την υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η άγνωστη γυναίκα φέρεται να είχε το καυστικό υγρό μέσα σε θερμός. Πώς έφυγε από το σημείο μελετούν οι αρχές.

Όλο και πιο κοντά στην επίλυση της μυστήριας επίθεσης με βιτριόλι βρίσκεται η αστυνομία. Οι αρχές έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, ενώ την Τετάρτη (03.06.2020), αναμένεται να απαντήσει – σχεδόν σίγουρα καταφατικά – και ο τρίτος πάροχος. Παράλληλα, η μαυροντυμμένη που κρύβεται πίσω από την επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα, φαίνεται να μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ο όγκος των νέων πληροφοριών είναι πολύ μεγάλος, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι στα τέλη αυτής ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα. Και αυτό διότι όταν η γυναίκα – φάντασμα έφυγε από το σημείο της επίθεσης, έκανε ένα και μόνο τηλέφωνο, αφού κάλεσε ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Στο μεταξύ, από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι ο τρόπος μεταφοράς του καυστικού υγρού έγινε μέσα σε ένα θερμός. Από την πρώτη στιγμή η 34χρονη Ιωάννα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα τής έριξε μόνο μία φορά και ότι όλο το βιτριόλι έπεσε πάνω στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άγνωστη είχε προσέξει πολύ καλά να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Την Τετάρτη (03.06.2020) η άτυχη Ιωάννα θα μπει και πάλι στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν να της μιλήσουν και να πάρουν κατάθεση.

Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί με drone και απεικονίζει καρέ – καρέ το πώς διέφυγε ο άνθρωπος που κατέστρεψε την ζωή της Ιωάννας από το σημείο.

Φυσικά πρόκειται για αναπαράσταση με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ωστόσο δείχνει τα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, κατά τα οποία η -κατά τα φαινόμενα- γυναίκα που έριξε το βιτριόλι έστριψε αριστερά βγαίνοντας από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην συνέχεια διένυσε περίπου 20 μέτρα, στάθηκε στο πεζοδρόμιο και έλεγξε την κυκλοφορία, διασχίζοντας κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι ρεύμα.

Εκεί διέφυγε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες με ταξί, παραμένοντας ψύχραιμη όλη αυτή την ώρα…

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (31.05.2020), οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., επισκέφτηκαν και πάλι το Θριάσιο. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως υπάρχει ένα βίντεο – ντοκουμέντο που φέρεται να απεικονίζει καθαρά τη δράστιδα, η οποία φορούσε σκούφο, μάσκα και πιθανότατα περούκα, σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησε είτε πριν είτε μετά την επίθεση.

Ως γνωστόν, μέχρι στιγμής, υπήρχε ένα βίντεο που έδειχνε την “μαυροντυμένη”, αλλά κάποια κλαδιά εμπόδιζαν να έχουν οι αστυνομικοί την εικόνα του προσώπου της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By