Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Έρημη η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης – Πρόστιμα τις ώρες της απαγόρευσης

Το πήραν απόφαση οι… απερίσκεπτοι που έκοβαν βόλτες εν μέσω απαγόρευσης και κορονοϊού στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και το πρωί της Τετάρτης (01.04.2020) έλαμπαν διά της απουσίας τους.

Έτσι λοιπόν ελάχιστος κόσμος βρέθηκε από τις 8 το πρωί στην Νέα Παραλία προκειμένου να αθληθεί τις ώρες κατά τις οποίες παραμένει ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο, μετά την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η αυστηροποίηση των μέτρων και ο βροχερός καιρός περιόρισαν αρκετά την κίνηση των πολιτών.

Ωστόσο, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούσαν κανονικά τους ελέγχους σε πεζούς και ποδηλάτες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρουν την ειδική βεβαίωση κυκλοφορίας ή εάν έχουν αποστείλει sms στο 13033.

Ωστόσο, από τις 2 το μεσημέρι και μετά, που θα μπει και πάλι “λουκέτο”, θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον επιχειρήσει να βρεθεί στη Νέα Παραλία, ακόμη κι αν έχει τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο της πόλης θα απαγορεύεται καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης, ενώ θα παραμένει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By