Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Eurobank… η τράπεζα που κάνει ότι θέλει στον λογαριασμό σου

Κάνεις έμβασμα και κατά λάθος ένω γράφεις σωστό όνομα δικαιούχου κάνεις λάθος στον λογαριασμό, δεν φτάνει που δεν σε εξυπηρετούν να πάρεις πίσω τα λεφτά σου σου ζητάνε και 20 euro για το αίτημα,μεχρί εδώ όλα καλά γιατί το δέχεσαι από την αρχή να στα παρούν γιατί λες ας πάρω πίσς τα λεφτά μου γιατί είναι πολύ παραπάνω.

Βέβαια τους έχεις αποδείξει ότι το ποσό είναι ακριβές για το συγκεκριμένο όνομα γιατί υπάρχει τιμολόγιο.

Σε καλούν μετά απο δυο μέρες και σου λένε ο δικαιούχος που μπήκαν λάθος τα λεφτά δεν έχει υπόλοιπο στον λογαριασμό του, αν θέλετε βρείτε τον εσείς να τα πάρετε. Αν και θα έπρεπε να κάνει επαλήθευση στα στοιχεία μεταφοράς, που αλώστε για αυτό ζητάει όλα τα στοιχεία λογαριασμού ώστε αν γίνει λάθος σε κάτι να μην πραγματοποιηθεί το έμβασμα. Όχι μόνο δεν τό κάνει ξαφνικά μετά απο πέντε μέρες σου παίρνει άλλα 35 euro χωρίς καμία ενημέρωση με αιτιολόγια ότι τα ζήτησε η άλλη τράπεζα που έγινε το έμβασμα γιατί ασχολήθηκε, εδώ γελάμε γιατί το μόνο που έκανε η eurobank ήταν να πάρει τηλέφωνο και να μας πεί, ότι δεν μπορεί να κάνει για τους λόγους που προαναφέραμε.

Τα λεφτά βέβαια ποτέ δεν επιστράφηκαν και εκτός από το ποσό που χάθηκε που αντιστοιχεί με έναν μισθό πήρε και η eurobank άλλα 55 euro για τον κόπο της.

Άδεια βέβαια πήρε μόνο για τα 20 euro τα άλλα  35 euro έβαλε χέρι στον λογαριασμό χωρίς να ενημερώσει με το έτσι θέλω, γιάτι έχει πρόσβασει στους λογαριασμούς των πελατών της και κάνει ότε θέλει.

Αν δεν θέλετε να βάζουν χέρι στον λογαριασμό σας με το έτσι θέλω αλλάχτε τράπεζα για να είναι ασφαλές τα λεφτά σας.

Νίκος Οικονομίδης

 

(Visited 1 times, 2 visits today)
By