Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Facebook: Κοινά άλμπουμ φωτογραφιών

To Facebook ετοιμάζεται να προσθέσει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό με την ονομασία Shared Photo Albums και με το οποίο πολλαπλοί χρήστες θα μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες σε ένα κοινό άλμπουμ.

Facebook-Wallpapers

Όσοι δημιουργούν ένα τέτοιο άλμπουμ θα μπορούν να προσκαλέσουν έως και 50 συμμετέχοντες, με τον καθένα να μπορεί να ανεβάσει στο άλμπουμ μέχρι και 200 φωτογραφίες. Οι ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου της νέας δυνατότητας θα περιέχουν τη δημόσια εμφάνιση του άλμπουμ, να το βλέπουν οι φίλοι όσων συμμετέχουν στο ανέβασμα φωτογραφιών ή απλά εμφάνιση του μόνο στους συμμετέχοντες. Μέχρι πρότινος οι χρήστες μπορούσαν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε άλμπουμ που είχαν δημιουργήσει μόνο οι ίδιοι, με το κάθε άλμπουμ να έχει όριο τις 1000 φωτογραφίες.

Σε δήλωση του το Facebook επιβεβαιώνει το λανσάρισμα του νέου χαρακτηριστικού αναφέροντας ότι «εκατοντάδες εκατομμύρια φωτογραφιών ανεβαίνουν καθημερινά στο Facebook και σήμερα κάνουμε πιο εύκολο το διαμοιρασμό φωτογραφιών με το ντεμπούτο του Shared Photo Albums. Είτε είστε σε γάμο είτε σε γενέθλια ή γυρίσατε από κάποιο ταξίδι, όλοι οι φίλοι σας θα μπορούν να προσθέτουν φωτογραφίες, να τις κάνουν tag και να επεξεργαστούν μόνο ένα άλμπουμ».

Αρχικά τα Shared Photo Albums θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους χρήστες από σήμερα και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By