Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

Folli – Follie: «Φρένο» στις επιδιώξεις Κουτσολιούτσου

«Φρένο» στις επιδιώξεις του ιδρυτή της Folli- Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσου, έβαλε η Αρχή για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς δεσμεύθηκαν οι μετοχές της Ελβετικής Dufry.

Την περασμένη εβδομάδα ο Δ. Κουτσολιούτσος υποστήριζε ότι οι μετοχές θα ρευστοποιηθούν προκειμένου να εισφερθούν για την εξυγίανση της εταιρείας.

Τελικώς, η αντιεισαγγελέας και επικεφαλής της αρχής Αννα Ζαϊρη έδωσε ένα τέλος, αλλά και το μήνυμα ότι η δικαιοσύνη είναι παρούσα στις εξελίξεις.

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την εταιρεία καθώς αύριο Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εξ’ αναβολής συζήτηση για το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να τοποθετηθούν νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Η παρέμβαση της Επιτροπής είχε ως αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος να ανακαλέσει το αρχικό αίτημά του για αντικατάσταση των μελών του Συμβουλίου.

Μεθαύριο, Πέμπτη, έχει η προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ενώ «τρέχει» και η Γνωστοποίηση Πρόσκλησης Πιστωτών για την παροχή έγκρισης του Σχεδίου Εξυγίανσης της Folli Follie στο χρονικό διάστημα από 14 Φεβρουαρίου 2020 έως 21 Φεβρουαρίου 2020.

By