Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Φορτούνης: Είμαστε έτοιμοι και για το Κύπελλο

Ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος και τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο.

fortounis

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Κώστας Φορτούνης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος και για τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο με στόχο την κατάκτηση του θεσμού.

«Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να το χαρεί και μετά να απολαύσουμε τη φιέστα», ήταν το κάλεσμά του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αυριανή φιέστα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη στη Nova:

Για τη φιέστα και την κατάκτηση του τίτλου:

«Σίγουρα το να κατακτάς το πρωτάθλημα είναι κάτι το ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για αυτό, καταρρίψαμε πάρα πολλά ρεκόρ και πιστεύω κάναμε μια καταπληκτική χρονιά η οποία πρέπει να τελειώσει με καλό θέαμα και καλό ποδόσφαιρο».

Για το πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί η ομάδα στο παιχνίδι, όταν ακολουθεί η φιέστα:

«Σίγουρα είναι δύσκολο όμως είμαστε επαγγελματίες, όμως πιστεύω ότι όλοι θέλουν να τελειώσει η χρονιά με μια νίκη και καλό θέαμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να το χαρεί και μετά να απολαύσουμε τη φιέστα».

Για το αν ελπίζει να βρεθεί και του χρόνου στην ίδια θέση, να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο:

«Μακάρι. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θες να κατακτάς τίτλους και εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο και πάλι».

Για το τι απάντησε όταν τα παιδιά του δημοτικού σχολείου που φοίτησε και ο ίδιος τον ρώτησαν για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του:

«Όλοι με ρωτούσαν γι” αυτό. Η απάντησή μου ήταν »πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μετά θα δούμε»».

Για την συνέχιση του Κυπέλλου και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε σταματήσει καθόλου τη δουλειά, ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις. Θέλουμε να παίξουμε για το Κύπελλο και ευτυχώς θα γίνει κάτι τέτοιο που είναι καλό συνολικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Για τη δική του εξαιρετική σεζόν:

«Όπως είχα πει και πέρσι, με το που θα κάνω καλή προετοιμασία θα είμαι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης. Αυτό και έγινε, έκανα καλή προετοιμασία, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, η ομάδα πιστεύει σε μένα, ο προπονητής επίσης με πιστεύει πάρα πολύ και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για την ευθύνη του να χαρακτηρίζεται ως ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα το να σε χαρακτηρίζουν ηγέτη μιας ομάδας σε ανεβάζει και σου δημιουργεί ευθύνες, όμως είμαι έτοιμος να κουβαλήσω αυτό το φορτίο και πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ καλό για το μέλλον μου το να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού».

(Visited 1 times, 1 visits today)