Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Γεννηματά: «Η χώρα μας δεν χρειάζεται μαγκιά αλλά συνεννόηση και δουλειά»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε σε συνέντευξή της ότι «η αυτοδυναμία είναι μια αυταπάτη»

gennimata610_210514

Υπέρ της συνεργασίας και συνεννόησης πολλών πολιτικών δυνάμεων, τάχθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι «η ιστορία της αυτοδυναμίας είναι μια αυταπάτη». «Όλα τα κόμματα μαζί μπορούν να κάνουν εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση» υποστήριξε.

«Η χώρα μας δεν χρειάζεται μαγκιά. Αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα κι αν δεν το έχουμε καταλάβει αυτό ακόμη είμαστε σε επικίνδυνα μονοπάτια» υπογράμμισε, κρατώντας αποστάσεις από τη διαμάχη Τσίπρα – Μεϊμαράκη για τα περί «αυτοφωράκια».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, «η συνεργασία πρέπει να στηρίζεται σε μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα».

Τόνισε, επίσης, πως «κανένας από μόνος του δεν είναι ισχυρό πρώτο κόμμα», επισήμανε ότι η ιστορία της αυτοδυναμίας είναι μια αυταπάτη και υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή υποστήριξη.

Όσον αφορά την οικονομία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, πρέπει να στηριχτούμε στις υγιείς δυνάμεις του τόπου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By