Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Γιατί το Snapchat ζήτησε συγγνώμη από τη Ριάνα

Παιχνίδι στην εφαρμογή ρωτούσε τους χρήστες τι θα προτιμούσαν: «Να χαστουκίσουν τη Ριάνα ή να Ρίξουν γροθιά στον Κρις Μπράουν»

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα η δημοφιλής εφαρμογή Snapchat καθώς μετά το tweet της Κάιλι Τζένερ που του κόστισε 1,4 δισ. δολ. άλλο ένα ατυχές γεγονός της ήρθε να κάνει κακό στη φήμη του.

Αυτή τη φορά η εφαρμογή προέβη σε μια διαφήμιση που είχε κεντρικό της πρόσωπο τη Ριάνα.

Συγκεκριμένα, υπήρχε μια διαφήμιση στην εφαρμογή για ένα παιχνίδι που ονομάζεται «Would You Rather» ( Προτιμάς να.. ) και ρωτούσε τους χρήστες αν θα προτιμούσαν να «χαστουκίσουν τη Ριάνα» ή να «ρίξουν γροθιά στον Κρις Μπράουν».

Υπενθυμίζουμε πως το 2009 ο τραγουδιστής είχε επιτεθεί και κακοποιήσει την Ριάνα, η οποία είχε εμφανιστεί δημοσίως με μελανιές έντονα σημάδια κακοποίησης.

Το Snapchat αναγκάστηκε να απολογηθεί στη διάσημη τραγουδίστρια καθώς η συγκεκριμένη διαφήμιση ξέφυγε από τη διαδικασία του ελέγχου.

«Η διαφήμιση αξιολογήθηκε και εγκρίθηκε λανθασμένα καθώς παραβιάζει την πολιτική μας περί διαφημίσεων. Αμέσως την αφαιρέσαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, μόλις το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε που συνέβη κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του.

Μέχρι στιγμής πάντως η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By