Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

H καλύτερη πισίνα στον κόσμο είναι ελληνική

Μια σπουδαία διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο Amanzo’e, το οποίο βραβεύτηκε για την εντυπωσιακή του πισίνα στα Best Recognition Awards 2014 του διάσημου Andrew Harper.

Πρόκειται για έναν λάτρη των πολυτελών διακοπών που σύμφωνα με το news.gr, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική κοινότητα, που ουσιαστικά προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και αποκλειστικά προνόμια σε ταξιδιώτες που αναζητούν την πολυτέλεια στη διαμονή και το ταξίδι τους.

4

Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν για τις πολυτελείς υπηρεσίες τους είναι τα εξής:

Το καλύτερο Spa: Schloss Elmau, Βαυαρία, Γερμανία
Το καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου: L” Abeille, Shangri – La, Παρίσι
Το πιο φιλικό ξενοδοχείο για οικογένειες: Fisher Island, Μαϊάμι, Φλόριντα
Το πιο εντυπωσιακό μπάνιο ξενοδοχείου: Capella, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ
Η καλύτερη πισίνα ξενοδοχείου: Amanzo’e, Πελοπόννησος, Ελλάδα

2

Το εντυπωσιακό Beach Club του ξενοδοχείου Amanzo’e στην Ελλάδα δεν προσφέρει μόνο μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε έναν γαλήνιο όρμο του Αιγαίου, κοντά στο Πόρτο Χέλι και άψογη εξυπηρέτηση από τους, ντυμένους στα λευκά, υπαλλήλους.

Οι επισκέπτες του έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια από τις δυο πισίνες γλυκού νερού, που έχουν τοποθετηθεί παράλληλα στη θάλασσα.

3

Η ξεχωριστή παιδική πισίνα εξασφαλίζει την ηρεμία των πελατών, ενώ οι αναπαυτικές ξαπλώστρες παρέχουν ιδιωτικότητα και στιγμές χαλάρωσης.

Στο εστιατόριο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα αξέχαστο γεύμα, με πράσινη σαλάτα με γαρίδες, σάντουιτς με ψητό χαλούμι και ρόκα και την καλύτερη ταραμοσαλάτα, που έχετε φάει ποτέ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By