Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Οι ατάκες του Αλ. Τσίπρα στους πολιτικούς αρχηγούς

Αναλυτικά τι δήλωσε ο πρωθυπουργός

tsipras

Τηλεφωνική συνομιλία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πριν από τον τελικό προγραμματισμό του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για τις 12:00 του Σαββάτου.

Οι επικοινωνίες του πρωθυπουργού δείχνουν κατά πολύ με τις διαθέσεις που προσέρχεται στο ραντεβού με τους πολιτικούς του «αντιπάλους».

Προς τον Σταύρο Θεοδωράκη: Εσύ δεν έχεις κυβερνήσει 40 χρόνια για να φέρεις την ευθύνη των πεπραγμένων και να φοβάσαι να ανοίξει το θέμα (σ.σ. του ασφαλιστικού). Και επιτέλους ήρθε η ώρα σε αυτό τον τόπο να γίνει διάλογος μεταξύ των κομμάτων και να μην επικαλούμαστε όλοι το παρελθόν.

Προς την Φώφη Γεννηματά: Πρέπει να προσέλθεις στο Συμβούλιο Αρχηγών κι ας μη θέλεις να λάβεις μέρος στη συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Στον Γιάννη Πλακιωτάκη ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα» παρότι, όπως επισήμανε, ανέλαβε προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ.

Με τον Βασίλη Λεβέντη «έκλεισε ραντεβού» για το επόμενο διάστημα προκειμένου να τα πουν οι δυο τους καθώς ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανέφερε τα εννέα σημεία προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση. Το «ραντεβού» ερμηνεύτηκε από πολλούς ως άνοιγμα προς τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.

Στον Δημήτρη Κουτσούμπα δήλωσε πρόθυμος «να σε ενημερώνω όποτε θέλεις» μετά την άρνησή του να προσέλθει στο Συμβούλιο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By