Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί τα social media

Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί στο Twitter και στο Instagram που φέρουν το όνομα της Μπριζίτ Μακρόν αλλά δεν ανήκουν στην ίδια, αφού έχουν δημιουργηθεί από τους θαυμαστές της

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι εξαιρετικά δημοφιλής και έχει γίνει γνωστό από τις δηλώσεις των στενών συνεργατών της στα μέσα ενημέρωσης πως λαμβάνει καθημερινά 200 επιστολές, πολύ περισσότερες από όσες ελάμβαναν οι πρώην Πρώτες Κυρίες, Κάρλα Μπρούνι και Βαλερί Τριερβελέρ.

Όμως, όσο κι αν ψάξει κανείς στα social media δεν θα βρει λογαριασμούς στο όνομα της Μπριζίτ Μακρόν, παρά μόνο αυτούς που έχουν δημιουργήσει οι θαυμαστές της στο Twitter και στο Instagram. Σε αντίθεση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, που είναι ενεργός χρήστης στα social media, γεγονός που ισχύει και για τον Γάλλο πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, η οικοδέσποινα του Μεγάρου των Ηλυσίων δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, το οποίο έκανε ένα ειδικό αφιέρωμα στις Πρώτες Κυρίες της χώρας, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν ποκάλυψε τον λόγο που δεν επωφελείται από τα social media για να κάνει γνωστό το έργο της στους Γάλλους.

«Αυτό (το διαδίκτυο) δεν είναι στους δικούς μας ρυθμούς. Εμείς έχουμε μπροστά μας μια μακρά περίοδο», δήλωσε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, αποκαλύπτοντας πως η «αμεσότητα» του διαδικτύου είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί τα social media.

«Η Μπριζίτ Μακρόν φαίνεται πως προτιμά τις πράξεις παρά την ενασχόληση με την Επικοινωνία», σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό Gala ενώ και ο επικεφαλής του γραφείου της, Πιερ Ολιβιέ Κοστά, στο ίδιο μήκος κύματος με την Πρώτη Κυρία, δήλωσε για το θέμα: «Έχουμε μια πενταετή περίοδο για να λύσουμε κάποια προβλήματα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By