Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Η Creta Farms βουλιάζει και οι αφοί Δομαζάκη συνεχίζουν το Power Game

Αναβολή για τις 23 Σεπτεμβρίου πήρε, μετά από αίτημα του Κωνσταντίνου (Τάκη) Δομαζάκη, η Γενική Συνέλευση της Creta Farms που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκ των δύο μεγαλομετόχων της εταιρείας υπέβαλε το αίτημα αφού διαπίστωσε ότι ο αδελφός του, Μάνος Δομαζάκης που ασκεί τη διοίκηση της εταιρείας συγκέντρωσε εκ νέου την πλειοψηφία εκπροσώπησης των μετόχων της εταιρείας και μάλιστα με διαφορά 200.000 μετοχές.

Αυτό είχε συμβεί και στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στις 26/6, από την οποία είχε αποχωρήσει ο Κ. Δομαζάκης.

Κύκλοι του Κωνσταντίνου Δομαζάκη μάλιστα καταγγέλλουν ότι υπήρξαν πλαστές εξουσιοδοτήσεις από τρεις μετόχους προς τον κ. Μάνο Δομαζάκι κυκλοφορώντας μάλιστα έγγραφο τράπεζας με το οποίο υποτίθεται πως η υπογράφουσα είναι πρόσωπο ανύπαρκτο.

Ωστόσο με μία γρήγορη αναζήτηση του ονόματος της στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να δει ότι το πρόσωπο είναι υπαρκτό και μάλιστα στη θέση από την οποία υπογράφει το έγγραφο…

Παράλληλα οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης θα αιτηθεί ραντεβού με τον υπ. Ανάπτυξης κ. Αδ. Γεωργιάδη προκειμένου να παρέμβει. Κάτι όμως που ακόμα και εκ του θεσμικού του ρόλου δεν μπορεί να κάνει.

Εξάλλου ο τελευταίος έχει διαμηνύσει πως «είναι στο χέρι των μετόχων να αποφασίσουν εάν η εταιρεία θα πάει σε στρατηγικό επενδυτή εν λειτουργία ή θα έχει κλείσει»

Υπενθυμίζεται πως οι πιστώτριες τράπεζες είχαν ζητήσει ως εχέγγυο τις μετοχές των δύο βασικών μετόχων, αδελφών Δομαζάκη, προκειμένου να εγκρίνουν νέα χρηματοδότηση ύψους 8 εκατ. ευρώ, την οποία είχε αιτηθεί τελευταία η διοίκηση της Creta Farms.

Μετά απ” όλα αυτά πάντως η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ξεκρέμαστη καθώς τα δύο αδέλφια δεν ομονοούν έστω στο αυτονόητο… να μην κλείσει η εταιρεία!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By