Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Η γυναίκα που άφησε τον Ντόναλντ Τραμπ για έναν Έλληνα

Ο Τραμπ κάλεσε μια μέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή για να πει ότι η Κάρα τον παράτησε και ότι το πεδίο είναι ανοιχτό για τον ανταγωνιστή του. 

Μοντέλο της Victoria’s Secret, ηθοποιός και επιχειρηματίας η Κάρα Γιανγκ γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Ήταν το παιδί μιας Αφρο-Αμερικανίδας και ενός λευκού πατέρα.

Εμφανίστηκε σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών, Vogue, Elle, Glamour και σε άλλα μεγάλα περιοδικά μόδας. Έκανε φωτοφραφίσεις για το γερμανικό Playboy μέχρι τη δεκαετία του ’90, όταν και ξεκινούσε η αρχή του τέλους της καριέρας της.

Και μπορεί να σταμάτησε το μόντελινγκ, δεν σταμάτησε όμως το κυνήγι της δημοσιότητας. Ήταν συνιδρύτρια σειράς προϊόντων περιποίησης μαλλιών ενώ έκανε και ψυχαγωγική εκπομπή στο Fox News Channel.

Η Κάρα παντρεύτηκε τον φωτογράφο Sante D’Orazio το 1994, αλλά χώρισαν το 1998. Την εποχή εκείνη η Κάρα είχε σχέση και με τον αρθρογράφο A. J. Benza και με τον ήδη μεγιστάνα Donald Trump. Οι τρεις τους μάλιστα βρέθηκαν σε σόου να βγάζουν στη φόρα τα άπλυτά τους στις 10 Μαΐου, 2001. Και ενώ το τρίο συνεχιζόταν, ο Τραμπ κάλεσε μια μέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή για να πει ότι η Κάρα τον παράτησε και ότι το πεδίο είναι ανοιχτό για τον ανταγωνιστή του.

kara1
Η Κάρα Γιανγκ με τον Sante D’Orazio
Η Κάρα Γιανγκ με τον Ντόναλντ Τραμπ
Η Κάρα Γιανγκ με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ωστόσο το έπος Trump / Benza ήταν μόνο η προθέρμανση για την κύρια πράξη. Το 2002, η Κάρα βρήκε τον δισεκατομμυριούχο της, αλλά δεν ήταν ο Τραμπ. Ήταν ο Ελληνοαμερικανός Πίτερ Γεωργιόπουλος, ιδρυτής της ναυτιλιακής General Maritime Corporation, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Η Κάρα Γιανγκ με τον Πίτερ Γεωργιόπουλο
Η Κάρα Γιανγκ με τον Πίτερ Γεωργιόπουλο

Σήμερα οι δυο τους ζουν στη Νέα Υόρκη με τους δύο γιους τους, το Νικ και τον Ντίνο, σε ένα αρχοντικό στο West Village.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By