Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Η Hello Kitty ανοίγει το πρώτο της σουπερμάρκετ

Μπορεί η χαριτωμένη γατούλα Hello Kitty που δημιούργησε το 1974 η ιαπωνική Sanrio να μην έχει στόμα, έχει όμως πάνω από 50.000 διαφορετικά προϊόντα με το όνομά της, που κυκλοφορούν σε 50 χώρες.

Αυτό που δεν είχε μέχρι τώρα είναι ένα δικό της σουπερμάρκετ, κάτι που θα διορθωθεί άμεσα. Στις 12 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Χονγκ Κονγκ, μέσα στο νέο πολυκατάστημα της αλυσίδας Yata στην περιοχή Sai Wan ένα διώροφο pop-up σουπερμάρκετ Hello Kitty, που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Μάιο, επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

 

Στα πάνω από 300 προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στους διαδρόμους του περιλαμβάνονται κέικ, μπισκότα, καραμέλες και κάθε είδους γλυκίσματα, σνακς, σαλάτες, ελαιόλαδα, ντρέσινγκ, ζυμαρικά, σάλτσες, κρασιά, μπύρες, χυμοί, αναψυκτικά, φρέσκο κρέας (προφανώς όχι γάτας…), τυριά, αλλαντικά, σούσι, φρούτα (ακόμη και τα μήλα έχουν αυτοκόλλητα που τους δίνουν το πρόσωπο της Hello Kitty) και αντικείμενα όπως ποτήρια, κούπες, θερμός, σετ φαγητού κλπ.

Τα πάντα μέσα στο σουπερμάρκετ, από τις προθήκες μέχρι τα καρότσια και τις στολές των υπαλλήλων παραπέμπουν στη Hello Kitty, όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By