Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020

Η Μάλια Ομπάμα κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη φορώντας μόνο ένα πουκάμισο

Τις τελευταίες μέρες η Μάλια Ομπάμα κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη μόνο με το πουκάμισό της, προσελκύοντας αρνητικά σχόλια. Μήπως δεν είναι κατάλληλο outfit για δουλειά;

Η Μάλια Ομπάμα, η κόρη του πρώην προέδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, όπου κάνει πρακτική στην εταιρεία The Weinstein Company. Οπως είναι αναμενόμενο, κάθε της εμφάνιση απαθανατίζεται από παπαράτσι, οι οποίοι καραδοκούν σε κάθε της βήμα.

Ομως, κάποιες τολμηρές εμφανίσεις της τις τελευταίες μέρες έχουν προσελκύσει αρνητικά σχόλια.

Φαίνεται, πως η κόρη του Ομπάμα έχει αδυναμία στα φορέματα – πουκάμισα, και τώρα που ζέστανε λίγο ο καιρός στη Νέα Υόρκη δεν τα βγάζει από πάνω της.

Στη μια εμφάνισή της πριν από μία εβδομάδα, η πρώην Πρώτη Κόρη φόρεσε ένα τζιν πουκάμισο – φόρεμα που ήταν πολύ κοντό και άφηνε αρκετά εκτεθιμένα τα πόδια της.

Splash

Η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ από πολλούς σχολιάστηκε ως κακή επιλογή.

Άλλοι θεώρησαν ότι είναι άδικο να επικρίνουν μια 18χρονη για αυτά που φοράει, ωστόσο εδώ δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη 18χρονη αλλά την κόρη του πρώην Πλανητάρχη.

«Αφήστε την κοπέλα στην ησυχία της … ήταν κάτω από το μικροσκόπιο για 8 χρόνια … αφήστε την να είναι ο εαυτός της. Της αξίζει ο σεβασμός, κοιτάξτε τις δικές σας ντουλάπες» σχολίασαν κάποιοι.

Splash

Η Μαλία Ομπάμα, η οποία σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει τις σπουδές της στο Χάρβαρντ, αψήφησε τα σχόλια και πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε με νέο πουκάμισο-φόρεμα.

Splash
Splash
By