Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Μελάνια Τραμπ παραμένει εξαφανισμένη εδώ και 22 ημέρες

Στις 10 Μαΐου ήταν η τελευταία της δημόσια εμφάνιση – Οργιάζουν οι φήμες για την εξαφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Η «Πρώτη Κυρία» είναι καλά στην υγεία της; Μήπως έχει εγκαταλείψει τον Τραμπ;Ή μήπως φροντίζει τη μητέρα της που είναι άρρωστη;

Έχουν περάσει 22 ημέρες από τότε η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνισή της. Τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου, η Μελάνια μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ καλωσόρισε στις ΗΠΑ τους τρεις Αμερικανούς που κρατούνταν στη Βόρεια Κορέα, και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια.

Έκτοτε, η μόνη επικοινωνία που είχε η Μελάνια με τον «έξω κόσμο» ήταν μέσω Twitter, 15 μέρες αργότερα, προκειμένου να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό και να δηλώσει πως «αισθάνεται υπέροχα» και αδημονεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Τέσσερις μέρες αργότερα, εισήχθη στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση εμβολισμού για την αντιμετώπιση ενός ήπιου προβλήματος στα νεφρά της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκπροσώπου της, Στέφανι Γκρίσαμ, η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές.

«Πού είναι η Μελάνια Τραμπ;» διερωτώνται τις τελευταίες ημέρες οι Αμερικανοί πολίτες

Στις 12 Μαΐου,η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύτηκε επί μία εβδομάδα.

«Είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο»…

Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ στο Twitter ήρθε στις 21 Μαΐου να καθησυχάσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ βρίσκεται στην έδρα της, στο πλευρό του συζύγου της κι ότι χαίρει άκρας υγείας.

Η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου δηλώνει παρούσα μέσω των social media διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες της ότι «αισθάνεται υπέροχα».

By