Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Η νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ που ραγίζει καρδιές

Η συγκινητική και κρυστάλλινη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου συνοδεύει αυτό το σποτ που είναι ίσως το καλύτερο που έχουμε δει

mpira alfa
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο είναι ναι μεν διαφήμιση, περνάει όμως πολλά μηνύματα πέραν της τοποθέτησης προϊόντος. Μηνύματα απλά, ανθρώπινα που όπως αποδεικνύεται και στο τέλος του διαφημιστικού σποτ, για να καταφέρεις να τα υλοποιήσεις δεν αρκεί παρά ένα μικρό βήμα και έτσι θα μπορέσεις να βρεθείς, ακόμα πιο κοντά, στους δικούς σου ανθρώπους.

Στη διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ αποτυπώνεται η προσπάθεια ενός ηλικιωμένου ανθρώπου να κάνει μαθήματα χορού, κρυφά από όλους τους γνωστούς και συγγενείς του. Ο λόγος παραμένει άγνωστος μέχρι τον γάμο της κόρης του.

Εκεί επιδεικνύει όλα όσα με κόπο έμαθε και παίρνει αγκαλιά τη μονάκριβη του θυγατέρα, προκειμένου να της χαρίσει λίγα λεπτά  αποκλειστικότητας, λίγα λεπτά μιας «κατακόρυφης έκφρασης όλων των οριζόντιων επιθυμιών» όπως θα έλεγε και ο ποιητής, σε ένα πρόχειρο ορισμό για το τι είναι αυτός ο χορός.

Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν…

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)