Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019

Η Τσέλσι δίνει έως 40.000.000 για Μανωλά

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Τσέλσι για τον αμυντικό της Ρόμα

manolas

Η ομάδα της αιώνιας πόλης θα αποφασίσει για το αν και πότε θα πωληθεί ο πρώην αμυντικός των ερυθρολεύκων Κώστας Μανωλάς όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε ιταλικό μέσο, με αφορμή τα περί πρότασης 35-40 εκατ. ευρώ της Τσέλσι

Την πρόθεση του Κώστα Μανωλά να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ρόμα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις… σειρήνες της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Italiacalcio» ο μάνατζερ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Αφορμή, αποτέλεσαν τα αγγλικά δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να προσφέρει 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ για να ντύσει στα «μπλε» τον πελάτη του.

«Θα άφηνε τη Ρόμα μόνο αν το ήθελε ο σύλλογος, όμως αυτή τη στιγμή η διοίκηση των «τζαλορόσι» δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να τον βάλει προς πώληση. Όλες οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγελόπουλος.

Την ίδια ώρα, την Τρίτη (15/3) δημοσίευμα της «Il Tempo», ανέφερε πως η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 (το τρέχων λήγει το 2019) στον Μανωλά, με απολαβές κατά πολύ υψηλότερες του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει λαμβάνειν ετησίως με την υπάρχουσα συμφωνία.