Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2019

Ιδού η απόλυτη «Βίβλος» για την Porsche 911!

Με 24 διαφορετικά μοντέλα στην γκάμα της 911, η Porsche φρόντισε να φτιάξει ένα βίντεο για θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Η Porsche 911 αποτελεί ένα μοντέλο με πλούσια γκάμα εκδόσεων. Από 911 Carrera, Carrera S, Carrera GTS, 911 Turbo, 911 Targa 4S έως κάμπριο εκδοχές και τις ειδικές, αγωνιστικές παραλλαγές της σειράς GT, η λίστα είναι ατελείωτη κυριολεκτικά! Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να ξεχωρίζουμε τα μοντέλα της Porsche 911.

Η σειρά Carrera είναι η «βασική», τιμολογιακά και σε απόδοση (η S και η GTS έχουν διαφορές σε ισχύ, εξοπλισμό και δυνατότητες πρόσθετου εξοπλισμού), η Turbo όπως λέει και το όνομά της είναι turbo, συν ότι υπάρχει και μία ακόμη ισχυρότερη Turbo S, ενώ ο αριθμός 4 σημαίνει τετρακίνηση. Συνολικά, στην γκάμα της 911, υπάρχουν 24 διαφορετικές εκδόσεις και η Porsche φροντίζει να μας εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει με το θρυλικό μοντέλο της, ειδικά για όσους έχουν μπερδευτεί.

Εννοείται ότι στις 24 εκδόσεις, δεν συμπεριλαμβάνουμε τις ειδικές 911 περιορισμένης παραγωγής, ούτε εκείνες που διαφοροποιούνται από κάποιο συγκεκριμένο πακέτο που προσφέρεται, όπως η GT3 RS Weissach Package, γιατί έτσι ακόμη και ο πιο «ψαγμένος» θα ξεχάσει όσα νόμιζε ότι ήξερε…

Ας δούμε το «λεξικό» της Porsche 911:

By