Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8;

Η επόμενη γενιά του supercar της Audi, φημολογείται πως θα είναι ηλεκτρική. Ένα render που έχει έρθει στη δημοσιότητα και δείχνει πολύ κοντά στην πραγματικότητα, ενισχύει αυτή τη φήμη.

Οι φήμες που θέλουν την επόμενη γενιά του Audi R8 να είναι ηλεκτρική, εγκαταλείποντας τον θρυλικό V10 που έδινε κίνηση στις πλέον sport εκδόσεις του μοντέλου, έχουν πυκνώσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί για το ότι είδαμε το υπερ-coupe της Audi με τις «καλές» εκδόσεις που εκτός των κορυφαίων επιδόσεων, προσέφεραν και πολύ ωραίο ήχο. Το πλέον πρόσφατο δημιούργημα του Rain Prisk, αφορά στη νέα έκδοση του R8 που αναμένεται να έχει ηλεκτρικό υπόβαθρο και μια δυναμική που θα μας δίνει ελπίδες πως δεν θα χαθεί η οδηγική χαρά στο –ηλεκτρικό- μέλλον.

Στη σελίδα του Rain Prisk, έχουμε κατά καιρούς εντοπίσει κάποια εντυπωσιακά ψηφιακά σχέδια, που δεν αφήνουν αδιάφορη την παγκόσμια κοινότητα των petrolheads. Τόσο με τα σχέδια για τις μελλοντικές Ferrari, όσο και με αυτά που αφορούν άλλους κατασκευαστές, η αρτιότητα και ο ρεαλισμός των προτάσεων είναι δύο καλοί λόγοι για να βλέπουμε με ενδιαφέρον τις σχεδιαστικές προτάσεις όπως η συγκεκριμένη που αφορά το μέλλον του Audi R8.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By