Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Ιωάννινα: Κατάπιε την ηρωίνη που μετέφερε μαζί με τα παιδιά της

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο υπόπτων για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών και είδαν τη γυναίκα να… καταπίνει τις συσκευασίες, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της που είχε μαζί της για «βιτρίνα»!

Το μπλόκο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος Έλληνας, στήθηκε μετά από πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος των διοδίων Δροσοχωρίου επί της Εγνατίας Οδού.

Όμως, μόλις αντιλήφθηκε τον επικείμενο έλεγχο, η 35χρονη Ελληνίδα η οποία επέβαινε στο όχημα μαζί με τα δύο παιδιά της κατάπιε τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί το αντιλήφθηκαν και την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου απέβαλε τα ναρκωτικά που υπήρχε φόβος να τρυπήσουν την συσκευασία και να προκαλέσουν τον θάνατό της!

Η γυναίκα συνελήφθη, όπως και ο 38χρονος οδηγός στο όχημα του οποίου κατασχέθηκε και άλλη ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους έξι γραμμαρίων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Οι δικαστικές αρχές θα αποφανθούν για την τύχη των ανήλικων παιδιών της 35χρονης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By