Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

iPhone 5: Είχε σχεδιαστεί πριν το θάνατο του Steve Jobs

Διοικητικό στέλεχος της εταιρείας αποκαλύπτει πως η τελευταία έκδοση iPhone και άλλες δύο εκδόσεις, εκ των οποίων η μία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος, είχαν προγραμματιστεί πριν το θάνατο του συνιδρυτή το 2011.

Steve-Jobs-datesΗ Apple έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα δύο iPhone και ο σχεδιασμός έχει γίνει πριν αναλάβει ως CEO ο Tim Cook. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, o δικηγόρος του San Francisco, George Gascón, μετά τη συνάντησή του με τον υπεύθυνο της Apple, Michael Foulkes, άφησε πρακτικά να εννοηθεί ότι δύο ακυκλοφόρητες εκδόσεις του iPhone ετοιμάστηκαν πριν το θάνατο του Steve Jobs.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εταιρεία να αναπτύξει και να ενσωματώσει τεχνολογία που θα απενεργοποιεί πλήρως τις κλεμμένες συσκευές iPhone και iPad και άρα να είναι άχρηστες σε κλέφτες, αφού οι συσκευές έχουν «εμπλακεί» σε περισσότερες από τις μισές ληστείες που έγιναν στο San Francisco το 2012.

Το άμεσο συμπέρασμα, είναι πως τα δύο επόμενα iPhone αλλά και το iPhone 5, είναι προϊόν της δουλείας του Steve Jobs, σχεδόν δύο χρόνια πριν, απολύτως φυσιολογικό για μία εταιρία με αυτή τη δυναμική.

By