Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Κατρούγκαλε, το μόνο κακό είναι ότι η στολή αυτή δεν έχει ποσέτ.

Τράβα να πεις κατά πρόσωπο (όχι με ραβασάκια) στον έμπορο των 60 ετών που του κλείσατε το μαγαζί Κατρούγκαλε και δεν έχει καμία ελπίδα να βρει δουλειά, ότι δε θα πάρει ποτέ σύνταξη.

Τράβα να πεις στους συνταξιούχους ότι δεν υπάρχει σάλιο και δεν έχεις ιδέα αν και πότε θα πάρουν συντάξεις από τον Ιανουάριο και μετά.

Είδες πλάκα που έχει η πολιτική; Όσο γλείφατε τους 17άρηδες και τους δίνατε δικαίωμα ψήφου, παίρνατε τα λεφτά από τον ΑΚΑΓΕ υπονομεύοντας τις δικές τους συντάξεις.

Τόσο αγαπάτε τη νέα γενιά, τους συνταξιούχους, τους εμπόρους, όλους, που θέλετε πάση θυσία να πραγματοποιήσετε το όραμά σας: να μας οδηγήσετε όλους στη φτώχεια.

Προσωπικά, λίγο με αφορά αν αυτό συμβαίνει επειδή είστε ιδεολόγοι της φτώχειας ή εντελώς χαζοί και δε μπορείτε να κάνετε τίποτε άλλο εκτός από φτηνό σόου.

Η χώρα τρίζει, το ταβάνι θα πέσει στο κεφάλι μας.

Εμείς έχουμε μάθει να δουλεύουμε Κατρούγκαλε, θα τη βρούμε την άκρη. Για σένα ανησυχώ.

Γι’αυτό νομίζω ότι είναι ώρα να ενταχθούν ποινές κοινωνικής εργασίας στο δικανικό σύστημα, για να έχετε σε λίγο καιρό κάτι να κάνετε.

Ας πούμε, ξέρεις πόσο δημιουργικό είναι να καθαρίζεις με την οδοντόβουρτσα τους τοίχους του Πολυτεχνείου από τα συνθήματα που γράφει τόσα χρόνια το παρεάκι σου;

Εμείς θα σε φροντίσουμε Κατρούγκαλε, δε θα σε αφήσουμε να μαραζώσεις χωρίς δουλειά, χωρίς φαγητό, χωρίς καμία ευκαιρία να αναγνωρίσεις, να κατανοήσεις και να αναλάβεις την ευθύνη για την καταστροφή που προκάλεσες.

Το μόνο κακό είναι ότι η στολή αυτή δεν έχει ποσέτ.

Αλλά νομίζω ότι θα το αντέξεις.