Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Έρχεται η ταινία «jOBS»: Θα κερδίσει το στοίχημα ο Ashton Kutcher;

Ο Ashton Kutcher στη νέα του ταινία υποδύεται τον ιδρυτή της Apple, Steve Jobs. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του για να τον υποδυθεί και τώρα μένει η ετυμηγορία των κριτικών, αλλά και του κόσμου για να δούμε αν τα κατάφερε.

ashton-kutcher

Μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξή του για την ταινία μίλησε για τον ιδρυτή της Apple, η ζωή του οποίου τον συγκλόνισε.

«Είδα έναν τύπο που απέρριψαν οι γονείς του, μετά τον απέρριψαν στην εταιρία που δημιούργησε, έχασε στην αγάπη για ένα προϊόν που οι άνθρωποι θα αγαπούσαν», είπε.

Είναι από τις λίγες φορές που η εμφάνισή του Ashton Kutcher δεν είναι το εισιτήριό του για να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο και όπως παραδέχεται μελέτησε πολύ.

Για αρκετές εβδομάδες έτρωγε ότι και Steve Jobs, ποπκόρν , σταφύλια και έπινε  χυμό καρότο, ενώ έβλεπε με τις ώρες βίντεο από συνεντεύξεις του για να αποτυπώσει κάθε κίνησή του.

ashton-kutcher-steve-jobs-635

«Εκείνο που το έκανε περισσότερο τρομακτικό ήταν ότι είμαι φίλος και δούλεψα μαζί με πολλούς ανθρώπους που γνώριζαν τον Steve και αγαπούν τον Steve. Ήθελα να τιμήσω τον άνθρωπο που αγαπούσαν», είπε ο ηθοποιός .

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι το να υποδυθεί ιδρυτή της Apple ήταν ψυχοθεραπεία για εκείνον, αφού κατάφερε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του.

«Στην ιστορία με την κόρη του, νομίζω πως όταν κοίταξε πίσω, είδε ότι πραγματικά τα έκανε θάλασσα. Και όντως γύρισε έστω και καθυστερημένα και προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε από τον καθένα», είπε.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας[space size=»8″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By