Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Kατέθεσε έφεση στην CAS o ΠΑΟΚ

Η διοίκηση Σαββίδη δεν έμεινε τελικά στα λόγια και το πήγε… παραπέρα ενώ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει, ζητά να μην επικυρωθεί ο πίνακας της τελικής βαθμολογίας των πλέι-οφ μέχρι την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Ευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου

paok-fc-wallpaper-1

Κατέθεσε έφεση τελικά στο CAS κατά της απόφασης για την αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ (για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα).

Η διοίκηση Σαββίδη δεν έμεινε τελικά στα λόγια και το πήγε… παραπέρα ενώ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει, ζητά να μην επικυρωθεί ο πίνακας της τελικής βαθμολογίας των πλέι-οφ μέχρι την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Ευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ, στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ παρουσιάζουν οι Ολλανδοί τον Χέντβιγκες Μαντούρο και τον Μάαρτεν Μάρτενς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, soccernews.nl, οι δύο παίκτες φέρονται να ψάχνουν την επόμενη ομάδα στην καριέρα τους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις και τον δύο μέσων του δικέφαλου, με τον Μαντούρο ιδιαίτερα, να δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση που βίωσε στο πρώτο εξάμηνο παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία χαρακτήρισε χαοτική.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By