Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

K for Kiku: Easy going concept

Japanese Peruvian Done Right

Από τα αξιολογότερα new entry της φετινής σεζόν, το K for KIKU, στην καρδιά του Ψυχικού

Το γνωστό και αγαπημένο Ιαπωνικό Εστιατόριο Kiku, εκτός της εδραιωμένης παρουσίας του σε Αθήνα και Μύκονο (Cavo Tagoo), μας παρουσιάζει αυτό το χειμώνα ένα καινούργιο concept στο χώρο που βρισκόταν το kiku του Ψυχικού.

Με minimal και χρωματιστή διάθεση, σ΄ ένα όχι και τόσο αυστηρό περιβάλλον, το οποίο επιμελήθηκε η Σίσσυ Φειδά, τα K for Kiku μας υποδέχονται για να μας ταξιδέψουν, στην καινούργια αυτή πρόταση του «Kiku Group«.

Το μικρό αδερφάκι του Kiku μας περιμένει. Μας περιμένει στο Ψυχικό, με μια άκρως παιχνιδιάρικη και φανερά πιο οικονομική διάθεση, σ΄ένα πρωτότυπο τρενάκι γευστικών αισθήσεων!

Τα Luna park, K for Kiku ειναι πια γεγονός! Νέα ιδέα, νέες γεύσεις, νέος κόσμος!

Η κουζίνα του K for Kiku, είναι ανανεωμένη και κινείται στα πλαίσια της Nikkei (Japanese – Peruvian cuisine), έμπνευσης και εκτέλεσης του executive chef των εστιατορίων του ομίλου Σταμάτη Σκριάπα, σε συνεργασία με τον sushi chef του ομίλου Harada Yujiro, υπόδειγμα τόσο σε τεχνική όσο και σε γεύση! Ένα αληθινό παράδειγμα του πόσο καταπληκτική μπορεί να ειναι η κουζίνα Nikkei!

Το K for Kiku βέβαια έχει πιάσει για τα καλά το νόημα. Οι συνταγές του έχουν χρώματα, εποχικές διαθέσεις, λουλούδια, είναι ισορροπημένες και σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το easy going concept του εστιατορίου.

Με μουσική να παίζει σε χαλαρή ένταση, απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική, αλλά και την ατμόσφαιρα του μαγαζιού, το Κ for kiku κερδίζει αμέσως το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Στο K for kiku θα βρεις εκλεπτυσμένους thirti- something, ίσως και βάλε, θαμώνες που ξέρουν τόσο να φάνε καλά αλλά και πιουν.

Το K for Kiku δεν είναι μόνο μπαρ. Ούτε μόνο εστιατόριο. Είναι και τα δυο…

Το k for kiku δεσμεύεται για βραδιές που θα θέλετε να επαναλαμβάνετε.

Kάντε μια στάση και δεν θα χάσετε.

Από 35-45€. Ανοικτά καθημερινά 19:00-01:00

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο: 00302106776759

www.kikurestaurants.com

By