Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Καμμένος: Θλιβερές και καταδικαστέες οι δηλώσεις γονέων για το Ωραιόκαστρο

Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας

kammenos

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας. Είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο από όλους μας. Εάν έγιναν τέτοιες δηλώσεις είναι θλιβερές και πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει γονιός ο οποίος έκανε τέτοιες δηλώσεις» ανέφερε, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στη ΔΕΘ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από γονείς που δε θέλουν προσφυγόπουλα στα σχολεία τους στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, «οι πολίτες, οι Έλληνες, στο σύνολό τους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δείξαμε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο κι αυτό το εισπράττουμε. Σε μια δύσκολη στιγμή, αυτός ο λαός τούς αγκάλιασε τους πρόσφυγες» είπε.

Σημείωσε ότι «αυτή η χώρα έχει μνήμες», υπενθυμίζοντας τους Έλληνες που έφυγαν από τη Σμύρνη το 1922 και τα πρώτα καράβια από τη Συρία που τους φιλοξένησαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)