Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Καρλ Λάγκερφελντ για Μπριζίτ Μακρόν: Έχει τις πιο όμορφες γάμπες στο Παρίσι!

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δεν δίστασε να συγκρίνει την δημοτικότητα της Μπριζίτ Μακρόν με την δημοτικότητα της άλλοτε διάσημης ηθοποιού του γαλλικού κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρντό

Είναι γνωστός για τον αιχμηρό λόγο του και, επίσης, δεν μασά τα λόγια του, αλλά όταν αγαπά, αγαπά και δεν το κρύβει. Ο λόγος για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας του οίκου Chanel, Κάρλ Λάγκερφελντ. Ο 83χρονος εκκεντρικός δημιουργός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Για τον Εμμανουέλ Μακρόν ο γερμανικής καταγωγής μόδιστρος ανέφερε: «Θα ήθελα να σας πω εγώ ο ξένος, από την στιγμή που αυτός είναι εκεί (στην προεδρία), λίγο περισσότερο από ένα μήνα, η Γαλλία αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο. Αυτός ο αέρας ανανέωσης, είναι ανεκτίμητος!».

Όμως, το πρόσωπο για το οποίο δεν υπήρξε καθόλου φειδωλός σε κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις ο Καρλ Λάγκερφελντ είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν. «Στο εξωτερικό, από την εποχή της Μπριζίτ Μπαρντό, το πρόσωπο που είναι πιο δημοφιλές στη Γαλλία είναι η Μπριζίτ Μακρόν. Οι πιο όμορφες γάμπες του Παρισιού!», δήλωσε για την 64χρονη ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων ο Λάγκερφελντ.

Αν και η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν έχει δείξει ότι προτιμά να έχει στην γκαρνταρόμπα της τις δημιουργίες του οίκου Vuitton, ο Γερμανός σχεδιαστής, που από το 1983 διευθύνει τον οίκο Chanel, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν κρατά κακία στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά δεν διστάζει να δηλώσει δημόσια τον θαυμασμό του για εκείνη.

Πάντως, ίσως ο Καρλ Λάγκερφελντ να περιμένει η Μπριζίτ Μακρόν να φορέσει και δημιουργίες Chanel, αφού η πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών του Γάλλου προέδρου, θεωρείται αυτή την στιγμή η καλύτερη πρέσβειρα της γαλλικής μόδας στο εξωτερικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By