Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

Καστοριά: Αστυνομικός δολοφόνησε τον ταξιτζή

Τραγικές είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά, καθώς αστυνομικός συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 52χρονος αυτοκινητιστής βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης, το βράδυ της Παρασκευής, με τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι και την πλάτη.

Ο αστυνομικός που συνελήφθη ομολόγησε κατά την προανάκριση ότι σκότωσε τον ταξιτζή, για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, πριν από τη σύλληψή του, μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου. Πρόκειται για έναν ειδικό φρουρό, 30 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική στην ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και ήταν αποσπασμένος στην Καστοριά.

Το αυτοκίνητο του άτυχου ταξιτζή βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία την Παρασκευή, εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης-Κορομηλιάς, ενώ το άψυχο σώμα του 52χρονου ήταν σε απόσταση 50 μ. από το όχημα.

Η αναζήτηση του 52χρονου ξεκίνησε από το απόγευμα, καθώς δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Τελικά, το όχημά του εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα.

By