Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

Επίθεση Τραμπ σε Μέρκελ για το προσφυγικό

«Αν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί δραστικά, τότε, ναι, είναι το τέλος της Ευρώπης. Μπορεί ν” αντιμετωπίσετε πραγματικές επαναστάσεις»

Donald-Trump

«Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα τραγικό λάθος με τους μετανάστες», ανέφερε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξή του στο γαλλικό εβδομαδιαίο συντηρητικό περιοδικό «Valeurs Actuelles», αναφερόμενος στην επιλογή της Γερμανίδας καγκελαρίου να επιτρέψει την είσοδο χιλιάδων ποσφύγων στη Γερμανία.

«Αν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί δραστικά, τότε, ναι, είναι το τέλος της Ευρώπης. Μπορεί ν” αντιμετωπίσετε πραγματικές επαναστάσεις» φέρεται να δήλωσε ο Τραμπ, σύμφωνα με τη μετάφραση του κειμένου της συνέντευξης.

Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος, υποστήριξε επίσης ότι οι Βρυξέλλες έχουν εξελιχθεί σε «εκτροφείο τρομοκρατών», ενώ μερικές γειτονιές στο Παρίσι και σε άλλες περιοχές στη Γαλλία έχουν γίνει απαγορευμένες ζώνες.

«Δυστυχώς, η Γαλλία δεν είναι η ίδια όπως ήταν, αλλά ούτε και το Παρίσι, είναι το ίδιο», είπε ο Τραμπ. Υποστήριξε επίσης, ότι η απαγόρευση της οπλοχρησίας επέτρεψε εν μέρει τη δολοφονία δεκάδων ανθρώπων, από τους τζιχαντιστές στο θέατρο Bataclan, τον περασμένο Νοέμβριο. «Οπλοφορώ πάντα. Έχω επισκεφτεί το Bataclan. Μπορώ να σας πω ότι θα είχα αρχίσει να πυροβολώ» ανέφερε.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι κατά την άποψή του, οι ΗΠΑ πρέπει να έχουν πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ τίποτα δε θα μπορούσε να είναι χειρότερο από τη σημερινή κατάσταση στην οποία, Ομπάμα και Πούτιν, μιλούν σπανίως, μεταξύ τους. «Ο Πούτιν με έχει χαρακτηρίσει ως ευφυή άνθρωπο. Αυτό αποδεικνύει εξυπνάδα» τόνισε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, μία εβδομάδα πριν από την προκριματική εκλογική διαδικασία στην Αϊόβα, στην οποία ο Τραμπ ήρθε δεύτερος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By